Esports

L’EMA-CA Baleària Diànium quarta en l’Autonòmic per equips Sub 14

L'equip masculí es va quedar a 4,5 punts de la tercera plaça i les xiques van ocupar la sexta plaça
Atletes de l'EMA-CA Baleària Diànium a Ontinyent / CA Baleària Diànium

L’equip masculí de l’Escola Municipal d’Atletisme de Dénia – CA Baleària Diànium va brillar en el Campionat Autonòmic per equips Sub14 celebrat a la pista d’atletisme d’Ontinyent, on els joves atletes van demostrar el seu talent i esforç. En una jornada marcada per la competitivitat i el bon ambient, els atletes dianenses van aconseguir una merescuda quarta posició, quedant a escassos 4,5 punts del tercer lloc.

El resultat va ser producte d’una destacada actuació en diverses disciplines. Savelii Bogatov va dominar els 1000 metres i el salt de llargada, mostrant una combinació perfecta de velocitat i tècnica. A més, Daniel Reig va brillar en el llançament de pes, aportant punts clau per a l’equip.

Un dels moments culminants va ser la victòria en el relleu 4×80 metres masculí, on l’equip dianense va demostrar la seva excel·lència tècnica i coordinació. Este triomf no només va afegir a l’èxit del dia, sinó que també va realçar l’esperit de companyonia i suport mutu entre els joves atletes.

Per la seva banda, l’equip femení no es va quedar enrere, obtenint una sisena posició en una competició molt disputada. Les joves atletes van competir amb gran coratge i determinació, representant el seu club amb orgull i passió.

La jornada va ser una gran festa de l’atletisme, on els participants no només van competir, sinó que també van gaudir animant i suportant els seus companys. Els resultats obtinguts reflectixen el treball dur i la preparació dels atletes i els entrenadors de l’Escola Municipal d’Atletisme de Dénia – CA Baleària Diànium, reafirmant la seua posició com a un dels millors clubs juvenils de la Comunitat Valenciana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *