Província

Les alevins del CT Dénia campiones de 2a Divisió

L'equip aleví masculí també va destacar en aconseguir la final del mateix campionat, encara que no van poder superar al Tenisquash CT
Jugadores de l'equip aleví del CT Dénia amb el seu entrenador / CT Dénia

L’equip aleví femení del Club Tenis Dénia es va coronar campió del Campionat per equips de 2a Divisió, aconseguint així l’ascens a la màxima categoria. En una emocionant final, les joves promeses van superar al Club Tenis Pinoso amb un convincent 2 a 0, demostrant habilitats i una sinergia d’equip que prometen un futur brillant en competicions de major envergadura.

Per part seua, l’equip aleví masculí també va destacar en obtenir la final del mateix campionat, encara que no van poder superar al Tenisquash CT, cedint per 3 a 1. No obstant això, este subcampionat i l’ascens assolit reflectixen la solidesa i el potencial dels joves jugadors del club.

Jugadors de l’equip aleví del CT Dénia | CT Dénia

En un altre impressionant assoliment individual, Fedor Milagkin, pertanyent a l’Escola de Competició del Club, es va proclamar campió en la categoria benjamí del Torneig Nacional RC disputat a Alacant. Fedor es va imposar en la final a Jordan Dorado amb un marcador de 4/2 4/2, subratllant la seua creixent reputació com un dels joves talents més prometedors de la regió.

En la disciplina del pàdel, les jugadores del Club Tenis Dénia també van fer una notable actuació en la Lliga Comarcal celebrada al Verger. Daniela Pont i Emma Candel es van emportar el títol en la categoria cadet, mentre que Sandra Cabrero i Maya Wax van obtenir la final en la categoria infantil, consolidant el club com un centre de formació de talents en múltiples esports de raqueta.

Daniela Pont i Emma Candel campiones lliga Comarcal de Pàdel | CT Dénia

Estos assoliments no sols celebren l’èxit individual i d’equip, sinó que també reflectixen el compromís del Club Tenis Dénia amb el desenvolupament de joves esportistes, preparant-los no sols per a competicions sinó també per a ser futurs ambaixadors de l’esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *