Esports

Les benjamins del CG Les Marines campiones d’Espanya per Autonòmiques

El conjunt Benjamín després d'una espectacular actuació va ser subcampió nacional i el prebenjamí va ser sext
Conjunt Benjamín del CG Els Marines amb els seus trofeus / CG Les Marines

El passat cap de setmana el Palau d’Esports de Santander es va convertir en escenari d’emocions intenses durant la Copa Base de Conjunts de gimnàstica rítmica, on el CG Les Marines de Calp va celebrar un assoliment significatiu.

El conjunt benjamí, integrat per Paula García, Almudena Buigues, Katya Devko, Lola Antón, Zaira Bessa i Anjelina Mavrova, es va consagrar com a subcampió d’Espanya, deixant una petjada inesborrable amb una puntuació de 19,150, la més alta aconseguida per elles en la temporada.

Les benjamins del CG Els Marines campiones autonòmiques | CG Les Marines

Este èxit no sols va destacar per l’excel·lència en l’execució de la seua rutina, sinó també per la pressió de mantindre’s en el cim després de la seua actuació, malgrat les fortes competències d’altres 25 conjunts. El seu assoliment va transcendir a nivell autonòmic, contribuint al fet que la Comunitat Valenciana es proclamara Campiona d’Espanya per Autonomies, un reconeixement que evidencia la qualitat i el compromís de l’esport a la regió.

D’altra banda, el conjunt prebenjamí, format per Emma Soria, Isabella Guzmán, Ainara Mille, Eva Gencheva i Ania Devko, també va deixar la seua marca en el campionat. Competien per primera vegada a nivell nacional i, malgrat la seua curta edat, van aconseguir una impressionant sexta posició, demostrant que el futur dels Marines està en mans prometedores.

Conjunt prebenjamí a Santander | CG Les Marines

El CG Les Marines s’enorgullix d’estos resultats, reflex de l’ardu treball de les gimnastes, entrenadors i famílies. Estos assoliments no sols celebren l’habilitat i l’esforç, sinó que també anticipen un brillant avenir per a estos joves talents en l’àmbit de la gimnàstica rítmica espanyola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *