Esports

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara brilla en la Final Provincial d’Escala i Corda

L'equip cadet, compost per Arnau Mas, José Miguel Sastre, Uxue Arbona es va proclamar campió provincial
Jugadors de l'equip cadet de l'Escola de Pilta d'Ondara / Escola Municipal de Pilota d' Ondara

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, dirigida per Juanma Garrido i entrenada per Raúl Blasco, va demostrar el seu talent i dedicació en la Final Provincial JECV d’Escala i Corda, celebrada en el Trinquet El Nel de Murla. L’escola va aconseguir classificar sis equips per a la final, organitzada per la Federació de Pilota Valenciana, destacant entre ells tres equips que van lluitar per l’or provincial en les categories benjamí A, aleví B i cadet.

L’equip cadet, compost per Arnau Más, José Miguel Sastre, Uxue Arbona i amb la participació crucial de Joan Garrido com a feridor, es va proclamar campió provincial després de véncer a l’equip de Petrer amb un convincent 40-20. Esta victòria els atorga el passe a la fase final Autonòmica que es disputarà el pròxim cap de setmana en el Trinquet de Riba-roja (València).

Els equips benjamí A i aleví B d’Ondara van aconseguir un admirable segon lloc, obtenint el trofeu de plata provincial. Malgrat no aconseguir l’or, van mostrar un gran nivell competitiu i esforç durant les seues partides.

Els equips benjamí B, aleví A i juvenil, per part seua, van aconseguir una meritòria quarta posició en les seues respectives categories, demostrant la fortalesa i el futur prometedor de la pedrera de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara.

Equips alevins finalistes |E.Pilota Ondara

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, s’ha felicitat a tots els integrants de l’escola per la seua destacada participació en esta competició, subratllant la importància de l’escala i corda com una de les modalitats més prestigioses de la pilota valenciana.

Estos resultats no sols celebren l’èxit esportiu, sinó que també reflectixen el compromís de l’equip d’entrenadors i jugadors amb l’esport tradicional valencià, mostrant l’efectivitat d’un programa que aposta decididament per la base i la formació de joves talents en el món de la pilota valenciana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *