Esports

L’infantil del CB Joventut Xàbia aconseguix la semifinal en 3a Zonal

Els xavals xabieros van véncer en els dos partits al CB Paterna
Plantilla de l'infantil del CB Joventut Xàbia / CB Joventut Xàbia

L’equip infantil del CB Joventut Xàbia ha aconseguit classificar-se per a les semifinals de la Tercera Zonal, després d’una contundent victòria en l’eliminatòria contra el CB Paterna. La sèrie va començar a casa, en el pavelló Miguel Buigues de Xàbia, on els locals van demostrar la seua superioritat amb un clar 51 a 36, recolzats en un joc sòlid i un excel·lent percentatge d’encert.

Amb un avantatge de 15 punts, l’equip va viatjar a Paterna per al partit de tornada, on van continuar dominant el partit amb la mateixa intensitat defensiva i una millora notable en la seua eficàcia ofensiva. El resultat final de 55-72 no va deixar dubtes sobre la superioritat del  CB Joventut Xàbia en esta eliminatòria.

Ara, l’equip es prepara per a enfrontar al CB Campanar de València en les semifinals. El partit d’anada es disputarà el dissabte en les instal·lacions del Jardí del Túria a les 10 hores, mentre que el xoc de tornada es jugarà en el pavelló Miguel Buigues de Xàbia el dissabte 18 a les 18 hores.

El CB Joventut Xàbia entra a les semifinals amb altes expectatives i l’ànim elevat, després de demostrar la seua capacitat per a controlar els partits tant a casa com fora. L’afició local es prepara per a brindar tot el seu suport en la crucial trobada de tornada, esperant assegurar un lloc en la final del campionat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *