Esports

L’infantil del CD Paidos cerca el seu lloc en la final autonòmica

Els dianenses es mesuraran en semifinals a jugar a Borriana a l'el Pinoso Atlethic
Formació infantil del CD Paidos Dénia / CD Paidos Dénia

Durant el cap de setmana el Pavelló Municipal La Bosca de Borriana es convertirà en el cor del futbol sala autonòmic valencià amb la celebració de la Final Four en tres categories.

El dissabte i el diumenge, este recinte esportiu acollirà als joves talents de la Comunitat Valenciana en una competició que promet emocions fortes i exhibicions d’habilitat i estratègia.

En la jornada de dissabte es jugaran les esperades semifinals en la categoria infantil. Els equips CD Exposición i Morvedre FS obriran el teló en un enfrontament que s’antulla ple de fortes emocions. Simultàniament, el Pinoso Atlethic i CD Paidos Dénia lluitaran per demostrar qui mereix avançar a la gran final del diumenge. La intensitat del joc promet ser alta, amb cada equip buscant dominar el camp i assegurar el seu lloc en la final.

En la categoria cadet, també oferix enfrontaments estel·lars. Alzira FS es mesurarà contra CD Exposición en un dol que podria definir-se en els detalls més fins del joc. Paral·lelament, CD Dominicos i Segorbe FS s’enfrontaran amb la mateixa meta: un lloc en la final del diumenge.

L’emoció aconseguix el seu clímax amb les finals en totes dos categories. A més, es disputarà la Copa Promoció Valenta, on Hispanic Fuensanta i Alzira FS es veuran les cares en un partit que promet ser tan tàctic com emocionant.

Tancant l’esdeveniment, la final autonòmica cadet/juvenil Valenta entre el Pinoso Atlethic i Futur Vilamarxant serà el fermall d’or d’un cap de setmana ple de futbol sala d’alta qualitat.

Els amants al futbol sala de Borriana i els aficionats de tota la regió estan convidats a gaudir d’un espectacle esportiu que, sens dubte, deixarà empremta en la història del futbol sala autonòmic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *