Esports

L’infantil del CD Paidos Dénia jugarà a Zaragoza

Els rivals dels col·legials són Sport Aragón, Aljucer Murcia i el campió de la Federació Castellà Manxega
Jugadors del CD Paidos Dénia amb la copa de campions autonòmics / FFCV

En un dia clau per al futbol sala nacional, el CD Paidos Dénia ha conegut els seus rivals en la pròxima edició del Campionat d’Espanya de Futbol Sala, després del sorteig realitzat en la seu de la Real Federació Espanyola de Futbol. Representant a la Comunitat Valenciana, els campions autonòmics viatjaran a Zaragoza del 31 de maig al 2 de juny per a enfrontar-se als millors equips infantils del futbol sala espanyol.

En el grup de la Fase d’Aragó, el CD Paidos Dénia es mesurarà contra l’equip local, Sport Aragón, a més d’enfrontar-se al destacat Aljucer FS Murcia i a l’equip que es corone campió en la Federació de Castella-la Manxa. Esta composició de grup anticipa enfrontaments intensos i d’alt nivell tècnic, posant a prova l’habilitat i preparació del conjunt dianense.

Conscients de la importància del torneig i la qualitat dels rivals, l’equip tècnic de CD Paidos Dénia ha intensificat els entrenaments, enfocant-se en estratègies específiques per a cadascun dels seus futurs adversaris. La preparació física i tàctica serà crucial per a aspirar a superar la fase de grups i avançar en la competició.

A més de l’aspecte esportiu, la directiva del club es troba immersa en la planificació logística del viatge a Zaragoza. S’estan gestionant allotjaments i menjars, assegurant que els jugadors i l’equip tècnic tinguen totes les comoditats necessàries per a rendir al màxim nivell.

La cerca de suport econòmic també ha començat, amb la directiva del CD Paidos Dénia acostant-se a empreses i patrocinadors locals per a col·laborar en el finançament del viatge i l’estada de l’equip. Esta participació no sols oferix una plataforma perquè les empreses es vinculen amb l’esport juvenil, sinó que també proporciona als jugadors l’oportunitat de competir sense preocupacions financeres, permetent-los centrar-se plenament en el seu acompliment en el camp.

Amb el suport de la seua comunitat i l’esforç conjunt de jugadors, tècnics i directius, el CD Paidos Dénia es disposa a representar dignament a la Comunitat Valenciana en un dels escenaris més prestigiosos del futbol sala nacional, buscant deixar empremta en el Campionat d’Espanya i demostrar que estan a l’altura dels millors equips del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *