Esports

L’infantil del Dénia BC eliminat pel CB Escolapias (63-70)

Els xics que dirigix Rubén Velázquez van jugar un gran partit que es va quedar sense el premi desitjat
Infantil dianense intentant escapolir-se d'un rival / Dénia BC

El Dénia BC 10 Infantil Masculí es va acomiadar del Campionat I.R 1r Zonal este cap de setmana, després de caure derrotat en un emotiu partit de tornada per 63-70 en el pavelló Joan Fuster. La formació dianense dirigida per Rubén Velázquez, va mostrar el caràcter resolutiu d’un equip que, malgrat el desavantatge inicial de l’anada a València, va eixir amb una determinació indestructible.

El partit va ser un reflex de la tenacitat i l’esperit de lluita dels joves jugadors, els qui van competir braç a braç amb els seus rivals del CB Escolapias durant tot el xoc. La tensió es va mantindre fins a l’últim minut, i encara que el resultat no va ser el desitjat, l’equip local va deixar una imatge digna d’admiració.

La competició va ser renyida, amb tres dels huit períodes acabant en empat i altres amb diferències mínimes. No obstant això, va anar en els instants finals quan el CB Escolapias va fer valdre la seua superioritat física, assegurant la seua victòria i el passe a la final del torneig.

Des del club i l’afició, el sentiment és d’orgull per l’esforç i el progrés mostrat al llarg de la temporada. Este grup de jugadors ha crescut unit, formant un bloc sòlid i compromés, donat suport a constantment per l’alé de les seues famílies des de la graderia.

Amb la mirada posada en el futur, el Dénia BC 10 Infantil Masculí avançarà a la categoria Cadet el pròxim curs, on buscaran continuar creixent i enfrontar-se a nous desafiaments amb la mateixa passió i dedicació que han demostrat fins ara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *