Esports

L’Infantil del Dénia BC jugarà la semifinal de 1a Zonal davant CB Escolàpies

La formació que dirigix Rubén Velázquez va eliminar en quarts al Abastos València
Jugador del Dénia BC botant la pilota / Dénia BC

L’equip infantil del Dénia BC ha aconseguit classificar-se per a la semifinal de la 1a Zonal, on s’enfrontarà al CB Escolapias. Després d’un duro partit d’anada davant Abastos, els joves del Dénia BC, van superar múltiples adversitats, per a segellar la seua passe a la següent ronda amb una contundent victòria a casa.

El primer xoc davant CB Escolàpies es disputarà novament a València este dissabte a les 11 hores, mentre que el partit de tornada tindrà lloc el dissabte 16 en el pavelló de Joan Fuster a les 10.30 hores.

Els dianenses van arribar a la semifinal després d’una vibrant eliminatòria de quarts de final contra el Abastos. En el partit d’anada, l’equip va haver de bregar amb condicions desfavorables en una pista que distava molt de ser ideal, amb taulers de fusta i xarxes trencades, la qual cosa no va impedir que el Abastos s’emportara la victòria per 54 a 47.

Infantil dianense entrant a canastra | Dénia BC

No obstant això, el verdader esperit del Dénia BC va brillar en el partit de tornada en el seu pavelló, on van dominar completament. El joc es va decidir en una tercera habitació devastadora, on els dianenses van atropellar als seus rivals amb un parcial de 17-0, segellant el partit i la sèrie amb una solidesa defensiva i ofensiva.

Malgrat els esforços del Abastos per recuperar terreny, els amfitrions van mantindre el componiment, cedint només un parcial dels cinc restants, demostrant la seua fortalesa en una trobada molt igualada. El marcador final va ser de 79 a 56 per als locals.

Rubén Velázquez, tècnic del Dénia BC, ha preparat al seu equip no sols per a competir, sinó per a somiar a aconseguir la final i potencialment alçar el trofeu de campions. La consistència i l’habilitat per a superar desafiaments han sigut clau per a este jove equip, que ara mira cap avant amb optimisme i determinació cap a les semifinals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *