Esports

Mª Isabel Ferrer i Moha Rida els millors en la Cursa de Pedreguer

Tots dos atletes del CE Llebeig Xàbia van sentenciar al seu favor la classificació absoluta del Circuit a Peu Marina Alta
Moha Rida entrant en la meta de Pedreguer / Kike Aracil

En una espectacular jornada d’atletisme, Moha Rida, del CE Llebeig Xàbia, va tornar a demostrar per què és un dels favorits del Circuit a Peu, en conquistar una vegada més la Cursa de Pedreguer i millorar el seu propi rècord en l’edició anterior. Amb un temps impressionant de 33:20, marcant un ritme de 3,20/km, Rida es va imposar en la competició, seguit de prop per José David Moruno, del CA Correcaminos, qui va finalitzar en 33:40. El podi el va completar Juanan Fernández del CA Benidorm, amb un registre de 33:59, igualant la seua posició de l’any passat.

En la categoria femenina, María Isabel Ferrer va reafirmar el seu títol com la Reina del Circuit amb una actuació estel·lar. Va destrossar la seua marca anterior en parar el cronòmetre en 36:28, amb una mitjana de 3.39/km. Andrea Abad del CA Publidom es va adjudicar el segon lloc amb un temps de 38:22, mentre que Esther Fornés Pérez del CA Cametes de Pedreguer va tancar el podi amb 39:33.

Podi absolut femení a Pedreguer | K. Aracil

El Circuit a Peu Marina Alta avança cap a la seua recta final amb la XXIV CURSA POPULAR ONDARA, programada per a dissabte que ve. Esta antepenúltima prova del circuit promet ser tan emocionant com les anteriors, amb inscripcions encara obertes fins al divendres 24 de maig al migdia. Els interessats poden inscriure’s en la pàgina www.somesport.com, recordant que no s’acceptaran inscripcions el dia de l’esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *