Esports

Marco García del CA Baleària Diànium brilla en el Gran Premi Diputació de Castelló

L'atleta dianense aconsegueix una nova marca personal en una competició de gran nivell amb la presència de figures internacionals de l'atletisme
Marco García en el pas de la ria / CA Baleària Diànium

La pista d’atletisme de Castelló es va vestir de gala per acollir l’XI Gran Premi Diputació de Castelló – Memorial José Antonio Cansino, una cita ineludible per als amants de l’atletisme. Entre els participants, Marco García, representant del CA Baleària Diànium, va destacar en la prova de 2.000 metres, obstacles, aconseguint una impressionant marca personal de 6:12,11, demostrant el seu creixement com a atleta en un escenari de primer nivell.

Competint contra alguns dels millors atletes Sub18 d’Espanya, Marco va saber gestionar perfectament els ritmes elevats de la carrera, situant-se entre els millors i superant els seus límits. A més, la presència d’atletes de renom internacional com Ana Peleteiro, Jordan Díaz i Óscar Husillos, va elevar l’estàndard de la competició, proporcionant una atmosfera carregada d’expectació i excel·lència.

Marco García durant la carrera | CA Baleària Diànium

Esta prova no només va representar una fita personal per a Marco, sinó que també va ser una valuosa oportunitat per mesurar-se amb el millor talent de l’atletisme nacional i internacional, aportant experiència i motivació per continuar treballant cap a futures competicions.

El CA Baleària Diànium celebra aquest nou èxit del seu jove atleta, que continua deixant empremta en cada competició a la qual assistix, contribuint a reforçar el prestigi del club i valorant l’esport dianense en l’àmbit autonòmic i nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *