Entrevistes

Marina El Portet et convida a ‘unir-te al moviment’

Entrevista, a Dénia FM, sobre aquest esdeveniment esportiu que unifica fitness i esport nàutic
Convidats al 'primer café' de Dénia FM / Alba Alborch

Aquest dissabte, 25 de maig, arriba a Marina El Portet, a Dénia, l’esdeveniment ‘Únete al movimiento en tierra y mar’. Es tracta d’una cita que unifica fitness i esport nàutic de la mà de Marina El Portet i amb el patrocini de Baleària; i en la qual col·laboren diversos gimnasos de la capital comarcal.

Amb aquest motiu, han visitat el ‘primer café’ de Dénia FM: Luis Mira, director del port esportiu Marina El Portet; Frank Martínez, gerent de Crossfit Thalassa; Víctor Vives, coordinador del Centro Deportivo Dénia i monitor, i Cami Erhart, gerent de My Booty Camifit; els qui han aprofundit més en les activitats organitzades per al matí del dissabte.

Des de les 9.30 fins a les 14 hores, es podrà gaudir d’un intens matí d’activitats gratuïtes que començaran amb ioga i un circuit d’entrenament per continuar amb hitt, spinnig, boxa, crossfit, fitbox, caiac, paddle surf, excursions marines i a més tindrem l’oportunitat d’assistir a un taller pràctic de “Cómo mejorar tu vida” o a una xarrada sobre busseig dirigida per professionals dietistes i entrenadors personals. També hi haurà una jornada de neteja, per part de bussos, segons ha destacat Mira.

El dissabte a partir de les 9 hores s’obriran les inscripcions en el Moll de la Pansa de Dénia per a tots aquells que vulguen mantindre’s actius, en forma i aprendre sobre aspectes de la salut i el benestar. Els professionals del sector estaran disponibles per assessorar els interessats a participar sobre l’activitat que més s’adapte a les seues necessitats i preferències.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *