Esports

Martina Gil finalista del Nacional Júnior amb València Básket

La dianense formada en la pedrera del Dénia Básket va viure una gran experiència esportiva
Amparo Gil Miralles amb la resta de companyes després de la final / Valencia Básket

La jugadora de bàsquet de Dénia, Martina Gil Miralles, va culminar la seua etapa en les categories de formació disputant amb el València Basket la final del Campionat d’Espanya Júnior Femení. L’esdeveniment va tindre lloc en el pavelló Carolina Marín de Huelva, on Estudiantes de Madrid es va coronar campió després de véncer 67-52 en un partit que va destacar per la seua alta competitivitat.

L’equip de Martina Gil va arribar a la final després de superar a alguns dels conjunts més potents del torneig. En la fase inicial, les valencianes van mostrar la seua força en véncer al CB Alcobendas per un contundent 86-49, després al Perfumerias Avenida de Salamanca en un emocionant 64-66 i finalment a les catalanas de Sant Adrià per 68-42, la qual cosa els va permetre avançar directament a quarts de final. Allí van derrotar a Gran Canària 71-57 i a Spar Gran Canària 76-65 en les semifinals, un partit en el qual van haver de remuntar per a segellar el seu passe a la final.

Malgrat no aconseguir el títol, el xoc final contra Estudiants va ser un reflex de la temporada plena d’esforç i dedicació de Martina i el seu equip, els qui van lluitar fins a l’últim quart però es van veure superades per un adversari que va saber neutralitzar els seus punts forts en els moments clau del encontre.

Martina Gil Miralles tanca així una etapa destacada en la seua carrera esportiva, marcada pel dur treball i el suport de la seua família. Des de Dénia Bàsquet es reconeix la seua trajectòria excepcional, augurant-li un futur prometedor en el bàsquet. Amb esta experiència, Martina està llesta per a enfrontar nous desafiaments i continuar deixant empremta en l’esport que mestressa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *