Esports

Mínima per a acudir al Campionat d’Espanya Sub16 per a Eddy Martínez i Pau Jagersma

En la categoria Sub 14 va haver-hi podi per als dianenses Yaiza Benítez, Savelii Bogatov i Daniel Reig
Atletes del CA Baleària Diànium en la pista d'atletisme de Dénia / CA Baleària Diànium

Els atletes, Eddy Martínez i Pau Jagersma van tindre una gran actuació en el Campionat Provincial de Proves combinades en Sub 16, que va tindre lloc en la pista d’atletisme del Poliesportiu Municipal de Dénia. Tots dos van aconseguir la marca mínima per a prendre part en el Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Lleida, a la fi del mes de juliol.

En les dos jornades de competició van desfilar per este escenari els millors atletes alacantins en la prova de octatlón. Tots ells van disputar una gran varietat de proves, competint per a millorar les seues marques personals.

En esta mateixa cita va haver-hi proves Sub 14 en la modalitat d’heptatló on van destacar les dianenses, Yaiza Benítez i Savelii Bogatov, que van ser els millors i Dani Reig, que va ocupar la segona plaça en la classificació masculina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *