Esports

Missió impossible per al preinfantil del Dénia BC davant el CB Almussafes

Els xics dirigits per Bernardo Sanz ho van donar tot davant un rival que va ser superior
Llançament a canastra d'un preinfantil del Dénia BC / Dénia BC

Molt difícil sabien els xics de Bernardo Sanz que ho anaven a tindre davant CB Almussafes en el partit de tornada de la semifinal de la categoria Preferent, ja que havien de remuntar els dènou punts pels quals van caure derrotats en el partit d’anada.

Malgrat tot, igual que en este primer encontre els dianenses van equilibrar el tanteig durant tota la segona part, en esta ocasió les forces es van mantindre igualades durant els cinc primers períodes (33-31), i fins i tot el pols s’allargava fins a aconseguir l’últim i definitiu, al qual s’arribava amb desavantatge de sis punts (45-51).

El bon final dels valencians els va portar a sentenciar a favor seu també este segon partit, si bé els locals no van deixar de barallar fins a l’últim instant de l’encontre (49-70).

Només queda felicitar als  rivals i desitjar-los molta sort en la gran final. El Dénia BC vol també aplaudir i significar l’excel·lent temporada dels jugadors, que l’any de l’estrena d’esta categoria s’han ficat en el rànquing dels dotze primers en termes absoluts de la Comunitat Valenciana.

Esperem que el campionat preinfantil continue creixent el pròxim curs, animant-se més clubs a participar, així que esta primera experiència haja servit a la Federació per a corregir alguns aspectes que la facen encara més interessant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *