Província

Moha Rida i Mª Isabel Ferrer dominan en Jesús Pobre

Moha va exercir un control total de la prova mostrant la seua superioritat al final
Moha Rida entrant com a guanyador en la meta de Jesús Pobre / Kike Aracil

Jesús Pobre va ser l’epicentre d’una emocionant jornada atlètica que va congregar a més de mil participants entre les proves infantils i la carrera principal. A les 19.00 hores, en la Plaça Major, es va donar l’eixida a la prova regna, en la qual 800 corredors i corredores es van enfrontar a un recorregut espectacular. Els primers quilòmetres van travessar el pintoresc Club de Golf La Sella, oferint un paisatge fresc i bonic que combinava trail i asfalt, abans de dirigir-se cap al terme municipal de Jesús Pobre i Gata, recorrent l’últim quilòmetre i mig pels carrers de la localitat.

L’atleta del CE Llebeig Xàbia, Moha Rida, va demostrar una vegada més el seu domini inigualable, travessant la línia de meta, en primer lloc, amb un temps de 31:53, a un ritme de 3.21 minuts per quilòmetre. Darrere d’ell, el seu company d’equip, Toni Soler, va assegurar la segona posició amb un temps de 32:22. Juanan Fernández, del CA Benidorm, va completar el podi amb un crono de 32:44.

En la categoria femenina, María Isabel Ferrer, també del CE Llebeig Xàbia, va fer un retorn triomfal després de la seua absència a Pego, aconseguint la victòria amb un impressionant temps de 35:28, a un ritme de 3.44 minuts per quilòmetre. Andrea Abad, del CA Publidom, es va assegurar la segona posició amb un temps de 36:45, mentre que Marta Pérez, del CA Cametes, va ocupar la tercera plaça amb un registre de 37:43.

Mª Isabel Ferrer collint una victòria més en el Circuit a Peu Marina Alta | K. Aracil

La Cursa a Jesús Pobre, prova puntuable del Circuit a Peu Marina Alta, no sols va destacar pels resultats, sinó també per l’atmosfera vibrant i el suport incondicional del públic, que va animar a tots els participants al llarg del recorregut. L’organització, liderada pel CMA La Faixa i l’EATIM Jesús Pobre, va ser impecable, garantint una experiència memorable per a tots els corredors i assistents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *