Societat

Nebulossa aconseguix la 22a posició en Eurovisió 2024

La parella d'Ondara va guanyar un total de 30 punts en la 68 edició del festival
Nebulossa en la seua actuació a la final d'Eurovisión / RTVE

Emoció i nervis a flor de pell, així podria resumir-se la jornada de hui. La Gran Final de la 68a edició del Festival d’Eurovisió ha sigut, sens dubte, la més important per a la Marina Alta en la seua història. I no és per a menys, Nebulossa ha aconseguit la 22ª posició en la final.

Amb 30 punts, Mery Bas i Mark Dasousa han demostrat que des d’Ondara, es pot arribar molt lluny. Ni més ni menys, que a triomfar a Europa amb una actuació explosiva que tots els veïns i veïnes de la parella no oblidaran mai.

Mery Bas a la final d’Eurovisión | RTVE

Entre els països que més vots van atorgar a Espanya; Itàlia amb set punts, San Marino amb sis, Àustria amb quatre i Suïssa al costat de Finlàndia un punt cadascun. Per part de la televotació, Espanya es va emportar 11 punts, sumant els 30 definitius. Per part seua, la representació de Suïssa, Nemo, va ser la gran vencedora amb 591 punts, seguit per Croacia i França.

Una edició no mancada de polèmiques, amb l’actuació d’Israel baix esbroncs o amb l’expulsió del representant de Països Baixos en l’últim moment per una suposada agressió verbal a un membre de producció del festival.

Nebulossa Party plena la plaça d’Ondara

Més de 3.000 persones no han volgut perdre’s el Nebulossa Party, celebrat en la plaça de Bous en la qual OBK i Locomia han fet de teloners per a la parella ondarense. En pantalla gegant, milers de fans han gaudit d’un espectacle alhora que feien costat a la representació de la Marina Alta.

Photocall a l’entrada del Nebulossa Party | Tino Calvo

Mai el crit de “ZORRA” va sonar amb tanta força, amb màscares personalitzades, samarretes, diversió i molt afecte que segur, Mark i Mery han rebut des de la seua terra. Aquest video be ho demostra.

Allí hem estat, per a poder sentir de prop la calor d’un públic entregat, sabent que esta és una ocasió única en la vida que qualsevol veí de la comarca no voldria perdre’s. Una jornada històrica per a la Marina Alta i, sens dubte, per a Nebulossa.

Fotos de Tino Calvo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *