Esports

Nino Van der Zeeuw, campió autonòmic cadete a Antella

El palista del Real Club Náutico Dénia va ser primer en la distància dels 5000 metres
Nino Van der Zeeuw con su medalla / RCND

El Real Club Náutico Dénia (RCN Dénia) va marcar el seu retorn amb notables actuacions en el Campionat Autonòmic, celebrat a Antella. Amb l’escenari natural oferint un clima que va evolucionar d’ennuvolat a calorós, els palistes del club es van enfrontar als seus competidors amb determinació i tècnica destacada.

Des de primerenc, la competència va començar amb els cadets, els qui es van enfrontar al desafiament dels 5.000 metres. Nino Van der Zeeuw, una jove promesa del club, es va alçar amb la primera posició, demostrant la seua habilitat i resistència en dominar la prova de principi a fi, la qual cosa ho va coronar com a campió autonòmic de la lliga d’aigües tranquil·les 2024. Per part seua, Cosmo Ciro Cafforio, debutant en esta disciplina, va aconseguir una impressionant sexta posició, un resultat prometedor per a la seua primera competència en aigües tranquil·les.

La competició va continuar amb els sub-23 i sèniors, també sobre una distància de 5.000 metres. Maik Dimitrov, competint en la categoria sub-23, va conquistar la sexta posició. Per a Maik, esta competència no sols va representar un desafiament sinó també una valuosa oportunitat de creixement, ja que era la seua primera incursió en aigües tranquil·les, deixant-ho amb aspiracions de futures millores.

Palista dianense en plena prova autonòmica d’Antella | RCND

Este esdeveniment va marcar una fita important per al RCN Dénia, no sols pels assoliments individuals dels seus palistes sinó també per reafirmar la seua presència i competitivitat en l’àmbit de les aigües tranquil·les després d’una dècada d’absència. Amb resultats tan encoratjadors, el club mira cap al futur amb renovat entusiasme i el compromís de continuar secundant i desenvolupant talents en l’esport del piragüisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *