Societat

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà implementa un nou sistema automàtic de distribució de cites

Aquest sistema permet una atenció més ordenada i directa per als veïns
OAC Xàbia / Aj. Xàbia

La regidoria de Noves Tecnologies i OAC ha posat en marxa de nou un sistema automàtic de distribució de les cites en funció de les necessitats dels veïns i veïnes en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i en l’Àrea Econòmica.

El regidor, Toni Molina, ha supervisat aquest dimarts el funcionament del nou sistema que permet que els veïns i veïnes que s’acosten a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i a l’Àrea Econòmica per a les seues gestions diàries, atés de manera directa.

A més, ofereix atenció en diferents idiomes.”Aquest sistema permet dirigir a cadascuna de les taules d’atenció al públic als usuaris, de tal forma que es fa tot més ordenat”, ha explicat el regidor després de la visita al costat de la cap del departament Pascuala Fornés.

Molina ha aprofitat per a donar ànims a tot el personal de l’OAC, ja que aquests dies estan assumint una càrrega important de treball en estar en marxa els terminis de presentació de sol·licituds per a formar part del Pla d’Ocupació Social i la matriculació de l’Escoleta Infantil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *