Festes

Així va ser l’Ofrena de Flors de Xàbia 2024

Un any més l'acte més esperat de les Festes a la Mare de Déu de Loreto bat rècord de participació
Ofrenda Flors Xàbia 2024 / Tino Calvo

La plaça de l’Església de Xàbia es va omplir d’emoció i devoció ahir a la nit, quan es va celebrar la tradicional ofrena de flors a la Mare de Déu de Loreto, un dels actes més esperats i significatius de les festes, que marquen la recta final de les celebracions.

Amb la participació de centenars de veïns i visitants, així com de les penyes i entitats festeres locals, l’esdeveniment va comptar amb tots els càrrecs representatius dels 75 anys de Fogueres, demostrant la força de la tradició i la comunitat en aquesta festivitat.

Els majorals de l’any 2023, que han jugat un paper destacat durant les festes, van tancar el recorregut que es va iniciar en els carrers de Duanes de la Mar i va culminar en la Parròquia de Nostra Senyora de Loreto. En arribar a l’interior de l’església, els participants van entregar les seues flors a la imatge de la Mare de Déu, i com a cloenda de l’acte, es va cantar la Salve Marinera, moment que va ser particularment emotiu per als assistents.

La festa va continuar en els carrers, on els veïns i visitants van esperar el moment del pas de la processó de flors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *