Província

Ondara acull la penúltima carrera del Circuit a Peu Marina Alta

Les novetats d'esta edició són el canvi de traçat i la carrera inclusiva
Corredors populars en plena carrera d'Ondara / Kike Aracil

La XXIV Volta Popular a Ondara es prepara per a ser el gran esdeveniment del calendari atlètic local este dissabte, organitzada pel CA Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. La presentació oficial va tindre lloc en el claustre de l’Ajuntament, amb la presència de dignataris i organitzadors, incloent-hi l’Alcalde José Ramiro, el regidor d’esports Lluís Fornés, i els líders del club, Miguel Moreno, María José Català i Juan Ginestar.

Este esdeveniment esportiu, molt esperat cada any, espera atraure a prop de 1500 corredors que participaran en diverses categories, des de les infantils fins a la carrera regna, i incloent una carrera inclusiva. El tret d’eixida per a la festa de l’atletisme serà a les 16.30 amb les carreres dels més joves en la Plaça del Convent, que prometen ser emocionants i plenes d’energia juvenil. En l’eixida hi haurà música en directe a càrrec de la jove cantant local Marta Fornali.

Els esdeveniments del dia continuaran amb la carrera regna que començarà a les 19.00 des de l’Avinguda Doctor Fleming, modificant el seu tram habitual pel nucli urbà, la qual cosa promet un nou desafiament per als corredors veterans. El circuit portarà als participants per punts clau del municipi, incloent-hi l’Aulari de Música i l’ermita del Crist, i zones rurals pintoresques, assegurant una experiència diversa i emocionant.

L’organització ha fet esforços per a garantir no sols la competició, sinó també l’entreteniment, amb més de deu punts de música al llarg del recorregut i una actuació en directe de la Batucada Arttack d’Ondara, que animarà tant a participants com a espectadors.

A més de la competició, els servicis per als corredors inclouen guarda-roba, pàrquing de bicicletes, i dutxes en la Piscina i Pavelló Municipal, amb fàcil accés a la línia de meta. L’esdeveniment no sols és una celebració de l’atletisme, sinó també un punt de trobada per a la comunitat, on l’esport es convertix en una festa per a tots els assistents.

En resum, la Volta Popular a Ondara es perfila com una jornada plena d’activitat, competència i comunitat, demostrant una vegada més per què és una de les cites més importants en el calendari esportiu d’Ondara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *