Política municipal

Ondara obre al públic l’aparcament del carrer Dénia

Amb 24 places de cotxes i 5 de motos, és idoni per la seua proximitat a l'Escoleta Infantil Municipal i al CEIP Sanchis Guarner
Nou aparcament al carrer Dénia / Ajuntament d'Ondara

L’Ajuntament d’Ondara ha obert, al públic, el nou aparcament provisional de vehicles al carrer Dénia.

Una vegada realitzades les accions i treballs de condicionament necessaris, la parcel·la disposa ara d’una capacitat per a 24 places de cotxes i 5 de motos. L’alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el regidor de Manteniment Públic i Serveis, Miguel Gomis, han visitat aquesta nova instal·lació, que ja està oberta i a disposició dels usuaris.

La parcel·la en qüestió, amb una superfície de 842 m2, està tancada i no té cap edificació; fita entre els carrers Dénia, Alfatares i Lepanto, i té una classificació com sòl urbà dotacional segons el Pla General. L’obra s’ha executat amb pressupost municipal (18.029 euros, IVA inclòs).

Els treballs han consistit en la neteja del terreny i regularització dels nivells; l’estesa de capa de saorres i obertura de buits per a accés en el tancament de parcel·la (amb l’obertura d’accessos als carrers Alfatares i Lepanto); l’eliminació de part del mur de tancament de la parcel·la per a millorar la visibilitat dels vehicles aparcats, i la il·luminació de tota la zona d’aparcament. Aquest aparcament està enllumenat, senyalitzat i amb rampes d’accés.

Cal recordar que al novembre de 2023, l’Ajuntament d’Ondara va aprovar en la Junta de Govern Local la signatura del conveni de cessió d’ús d’aquesta parcel·la particular per a la creació d’un nou aparcament de vehicles. L’Ajuntament d’Ondara considera de gran interès per al municipi disposar d’aquesta parcel·la, per la seua situació dins del nucli urbà d’Ondara, i, especialment, per la seua proximitat a l’Escoleta Infantil municipal i al CEIP Sanchis Guarner, per tal de ser utilitzada com a zona d’aparcament públic. Aquesta zona presenta escassetat d’aparcament, i en diferents franges horàries hi ha col·lapse de vehicles aparcant en doble fila a les zones escolars, podent provocar algun accident.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *