Esports

Pas ferm del CB Joventut Xàbia per la permanència en Nacional

Els verdinegros van guanyar al CB Beterá en el partit d'anada per 82-81
Plantilla de l'equip sènior masculí del CB Joventut Xàbia Rimontgó / CB Joventut Xàbia

El CB Joventut Xàbia Rimontgó va viure una vesprada d’emocions fortes en el seu pavelló, el Miguel Buigues, on es va dur a terme una èpica remuntada davant el CB Bétera, segellant un atapeït 82-81 que manté vives les seues esperances de permanència en la competició Nacional. La trobada, marcat per un ambient elèctric gràcies a una afició entregada, va ser una muntanya russa d’emocions i esforç col·lectiu.

El partit no va poder començar pitjor per als locals, que van veure com el CB Bétera imposava un ritme frenètic per a avançar-se 17-4. Malgrat este inici descoratjador, el primer quart va acabar 11-25, deixant a Xàbia amb un desafiament considerable per davant.

No obstant això, el segon quart va mostrar un canvi d’actitud i dinàmica per part de Xàbia, que va aconseguir acostar-se a sis punts, encara que errors defensius en els últims minuts van permetre a Bétera restaurar un avantatge de setze al descans, 28-44.

La segona mitat va ser una declaració d’intencions de Xàbia, que va eixir determinat a no rendir-se. Impulsats per una xarrada motivacional durant el descans i la brillant actuació de Camilo, Pau i Josep en l’atac, juntament amb la tenaç labor sota els cércols de Víctor, Pablo, Berto i la defensa de Carlos, l’equip local va revertir el marcador. Una tercera habitació dominant amb un parcial de 28-10 va deixar el marcador en 56-54 a favor dels d’Óscar Mayordomo.

L’últim quart va ser un vibrant intercanvi de colps, amb dos triples inicials de Bétera que no van acovardir als locals. El partit va arribar al tall amb alternances constants en el marcador fins que un triple de Pau, mancant un segon, va decidir la trobada a favor de Xàbia per la mínima, completant així una remuntada de 20 punts.

Malgrat comptar només amb set jugadors del primer equip per una sèrie de lesions, el CB Joventut Xàbia Rimontgó va tindre el suport crucial de quatre júniors, Adrián, Rafa, Jordi i Jorge, els qui van contribuir significativament a l’esforç de l’equip.

Este triomf proporciona un enorme impuls de confiança a l’equip de Xàbia, que es prepara ara per al partit de tornada a Bétera diumenge que ve 12 de maig a les 18 hores, on buscaran segellar la seua permanència en una temporada desafiadora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *