Esports

Pedreguer viurà la festa atlètica amb la seua Cursa Popular

El CA Cametes club organitzador preveu una participació pròxima als 1800 atletes
Atletes corrent pels carrers de Pedreguer / Kike Aracil

Pedreguer viurà, este dissabte, la gran festa de l’atletisme popular amb la celebració de la trenta-unena edició de la Cursa Popular, puntuable per al Circuit a Peu Marina Alta. Organitzada pel CA Cametes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pedreguer, l’esdeveniment té prevista una participació estimada de més d’1,800 corredors.

La jornada començarà a les 4.30 de la vesprada amb les carreres infantils, on s’espera la participació de cinc-cents xiquets i xiquetes que competiran en diverses categories, des de prebarrufets fins a juvenils. Estes carreres, que ompliran d’energia i entusiasme la Plaça Major, són un preludi a les proves principals de la vesprada.

La prova reina, juntament amb una cursa no competitiva en la seua denovena edició, començarà a les 19 hores, just després de les carreres infantils, garantint una vesprada d’atletisme ininterromput. El recorregut de 10 K, acuradament mesurat, oferix un equilibri entre seccions urbanes i rurals, oferint tant a corredors com a espectadors un entorn variat i animat.

El circuit comptarà amb fins a onze punts d’animació, on la música de la banda Centre Artístic, Els Traginers i la Batucada Katuba animarà als participants al llarg del seu esforç. Estos grups musicals, distribuïts en diferents zones del recorregut, aportaran un ambient festiu i motivador per a tots els presents.

A més de la competència, l’esdeveniment oferix servicis pràctics com a guarda-roba, guarda claus i espai per a bicicletes, assegurant que els participants puguen gaudir del seu dia amb comoditat. Les dutxes estaran disponibles en el Camp Municipal de Futbol, a curta distància de la línia de meta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *