Política

Pepa Font: “La Generalitat està acabant la L9 del TRAM; els dèficits d’aquella obra que no es van fer”

La líder del PP a Dénia surt en defensa de les actuacions que està executant la Conselleria
D'esquerra a dreta: Lucía Peral, Noelia Císcar, Pepa Font i Joserra González / Redacció

La líder del PP a Dénia ha eixit en defensa de les actuacions que està portant a terme la GVA en la L9 del TRAM, després de la visita del president Carlos Mazón a finals de la setmana passada, i certes manifestacions vessades per l’alcalde denier en xarxes socials, al respecte.

Pepa Font ha retret que l’anterior cap del Consell, Ximo Puig anunciara, el gener de 2023, l’obertura de la L9 Dénia-Benidorm, quan “no era cert”, perquè “el que s’està fent ara són els dèficits d’aquella obra que no es van fer”.

A este respecte, ha assenyalat el pont nou al Mascarat i un altre a L’Algar i “evitar dos o tres transbords que s’estaven fent, fins ara”.

Font ha incidit que “és un dèficit que ens hem trobat de la gestió del Botànic” i ha incidit en el “compromís de la GVA i de la Conselleria en solucionar i acabar la L9 del TRAM que ens afecta”.

Visita diputats GPP

Així s’ha pronunciat la líder popular per als micròfons de Dénia FM, abans de l’inici d’una reunió de treball mantinguda, el dilluns 13 de maig per la vesprada, entre diputats del grup parlamentari popular (GPP) amb militants i simpatitzants del municipi. La trobada va estar presidida pels diputats autonòmics Lucía Peral, candidata per Alacant a les eleccions europees, Noelia Císcar i Joserra González.

Entre els temes posats sobre la taula: les principals mesures de baixada d’impostos posades en marxa pel Consell de Carlos Mazón; mesures en matèria educativa, com la gratuïtat de 0 a 3 anys, i la proposició de Llei de Llibertat Educativa; o la cita amb les eleccions europees.

Educació

En declaracions, també a Dénia FM, Císcar s’ha pronunciat sobre la problemàtica existent en el seu municipi davant la necessitat de dos infraestructures tan reivindicades com el 2n IES i el CEE Gargasindi.

Utilitzant el mateix discurs que pronunciara Mazón, dies arrere, Císcar ha assenyalat que en huit mesos del nou govern autonòmic és “inviable” donar resposta a tots els municipis que tenen mancances, i apuntant que “no es pot fer en huit mesos el que no s’ha fet en huit anys” del Pla Edificant.

Corrobora la necessitat de sendes infraestructures per a Calp, i ha afegit que el que s’està fent des de l’Administració Autonòmica és “estudiar la petició de modificat realitzada per l’Ajuntament” i ha demanat al govern local que els deixen treballar, incidint que “aquesta reivindicació és més que necessària”.

Una altra polèmica suscitada en les últimes setmanes és la relacionada amb les retallades a les Escoles Oficials d’Idiomes.

Sobre aquesta, Font ha explicat que estan “contrastant dades que ens passen, tant des de la Conselleria com des d’EOI de Dénia”, perquè apunta “hi ha qüestions que no estan clares”.

Assenyala que “les decisions de Conselleria obeïxen a necessitats que plantegen des de l’EOI i després, l’EOI reivindica altres coses”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *