Província

Plata per a les veteranes del RCN Dénia en el Nacional de Llaüts

En eixa mateixa categoria, el Club Rem Marina Dénia va ser tercer mentres que en Veterans els dos clubs dianenses van competir en la final B
Podi Veteranes amb el RCN Dénia i el Club Rem Marina Dénia / FER

El rem a Dénia ha brillat este cap de setmana en el Campionat d’Espanya de Llaüts Banc Fix del Mediterrani, que va tindre lloc a La Línea de la Concepción. Este campionat, que va congregar a més de 800 participants de 28 clubs de diverses regions espanyoles, va ser un desplegament de força i coordinació on va destacar l’alta participació femenina.

El Real Club Náutico Dénia es va emportar els aplaudiments en la categoria de Veteranes, on el seu equip va aconseguir una admirable medalla de plata, demostrant gran habilitat i esforç. Van remar un traçat de 700 metres, registrant un temps de 03.16.83, a penes un segon per darrere del Club Remo Santa Cristina, que va guanyar la prova amb un crono de 03.15.11. Les remeres del Club Rem Marina Dénia, per part seua, van completar el podi en esta categoria.

Quant als Veterans, les embarcacions del RCN Dénia van haver de conformar-se amb la Final B, on novament van mostrar la seua destresa en marcar el millor temps de 02.58.06, superant a competidors com el CD El Campello i el mateix Club Rem Marina Dénia.

Juvenils del RCN Dénia en el podi |FER

L’actuació juvenil masculina del RCN Dénia també va ser notable. Van competir bravament en una carrera intensa de 1.400 metres i van aconseguir el tercer lloc en la seua final, amb un temps de 06.36.36. El primer lloc va ser per al Real Club Regatas Alicante amb un temps de 06.27.17, seguit pel Club Náutico Alicante Costablanca.

Este esdeveniment no sols va posar a prova la resistència i coordinació dels equips, sinó que també va mostrar la creixent popularitat i el nivell competitiu del rem a la Comunitat Valenciana. La participació de Dénia en el Campionat d’Espanya de Llaüts ha sigut una mostra de compromís i passió per este esport, augurant futurs èxits en pròximes competicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *