Concursos

El Col·legi Paidos de Dénia Guanya el Premi Plata en la Gala Up! STEAM

Set alumnes del centre reben el reconeixement pel seu projecte 'VoluntAyuda' en el concurs d'innovació més important del territori nacional
Premi Paidos / Redacció

El dijous 23 de maig la Universitat Politècnica de València (UPV) va acollir la Gala Final de la cinquena edició de Up! STEAM, y el segon premi, anomenat Premi Plata, va ser atorgat al projecte “VoluntAyuda” del col·legi Paidos de Dénia. Aquest premi és un testimoni del treball i dedicació dels estudiants, així com del suport dels seus professors i del centre educatiu.

Aquest esdeveniment, que busca inspirar a xiquets i xiquetes en l’àmbit de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, l’art i les matemàtiques, ha comptat amb la participació de més de 10.000 alumnes de tota la Comunitat Valenciana al llarg de les seues edicions.

En aquesta edició, es van presentar 344 projectes de 171 centres educatius de Castelló, València i Alacant. Els estudiants havien de crear eines tecnològiques i solucions d’IA amb l’objectiu de beneficiar a tota la societat, sense importar l’edat, el gènere, la capacitat, la raça o l’origen socioeconòmic.

La gala representa una oportunitat única per als estudiants de mostrar les seues idees i projectes davant d’un públic ampli, contribuint així al desenvolupament tecnològic i social de la Comunitat Valenciana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *