Joventut

Dénia presenta la nova web d’infància i adolescència impulsada pel Consell Local d’Infància i Adolescència

La plataforma ofereix informació d'interés i una agenda d'activitats per als joves del municipi
Presentació web / Redacció

Avui s’ha presentat a la Biblioteca de Dénia la web d’infància i adolescència on xiquets, joves i famílies tenen a l’abast tot tipus d’informació que repercuteix en la vida dels menors de Dénia, La Xara i Jesús Pobre. El lloc web disposa d’imatges i continguts amb les aportacions dels membres del Consell Local d’Infància i Adolescència (CLIA). Aquests membres també han participat en la presentació. Melani Ivars, regidora de Benestar Social, ha agraït així la participació dels xiquets i joves del Consell.

La web naix del compromís de Dénia, Ciutat Amiga de la Infància, en pro d’un món divers i segur per als xiquets de Dénia, La Xara i Jesús Pobre. A més, la web alberga informació d’interés per a adolescents i xiquets, perquè moltes vegades “la seguretat comença pel coneixement i la presa de consciència”.

A més, els membres del Consell han apuntat que la web és una cosa més que una eina al servei de la ciutadania, també és un sentiment d’unió entre els xiquets i joves del municipi, que independentment del seu centre educatiu, comparteixen inquietuds, necessitats i, per descomptat, drets.

A la mateixa web, els joves poden trobar una agenda cultural i d’activitats. A més, els usuaris podran omplir un formulari on poden fer arribar a l’ajuntament les activitats que els agradaria fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *