Societat

El XIII Festival Mascotetes presenta nous concursos i novetats pels amants dels animals

La cita serà el pròxim 8 de juny i se celebrarà a Marina Dénia
Imatge del XII Festival Mascotetes / Mascotetes

Este matí s’ha presentat la XIII edició del Festival Mascotetes, que se celebrarà en Marina Dénia el dissabte 8 de juny.

El XIII Festival Mascotetes començarà a les 17 hores, amb estands informatius de protectores, associacions, comerços i servicis. A la mateixa hora s’obriran les inscripcions per al XIV Concurs Mascotetes, en el qual poden participar tot tipus de races. Hi haurà premis per a les categories: abuelito molón, l’estrela rescatada, galant de gala, parella de sis potes i divina de la pista. La participació del concurs té un cost de 5 euros que aniran per a les protectores d’animals.

Presentació del XIII Festival Mascotetes | Marina Dénia

“Comencem esta aventura de la mà de Dayana, però ens trobem ja en la tretzena edició. El públic ha acollit molt bé este festival i a més la gent està cada vegada més conscienciada en la cura dels animals. Convidem a tots els veïns de la comarca al fet que visiten este esdeveniment i que porten a les seues mascotes a divertir-se”, ha comentat el capità-director de Marina Dénia, Gabriel Martínez.

“Vull donar les gràcies a Marina Dénia per continuar donant-nos suport i per cedir-nos este espai tan increïble. L’objectiu és passar un dia divertit amb la família i les seues mascotes. Però també divulgar la sensibilització i l’ajuda a les protectores perquè entre elles es coneguen”, ha assegurat Dayana Santacreu, directora del festival. Enguany hi haurà 10 protectores de tota la província d’Alacant i de la comarca de la Marina Alta a la qual anirà destinada la recaptació del concurs.

Cartell del XIII Festival Mascotetes

Novetats i programació

“Enguany farem el concurs Golut de goluts, en el qual poden participar amo o propietària amb la seua mascota per a veure qui menja més ràpid”, ha comentat Dayana Santacreu.

El festival també ha preparat uns tallers per als xiquets, una zona d’oci per a gossos, amb piscina i educadores canines i un concert solidari, a càrrec d’Astrolabi, que començarà a les 20.30 hores. Un dels regals del sorteig són dos viatges en caiac.

A més, a partir del 23 de maig es llançarà, en les xarxes socials de Mascotetes Dénia, el concurs X Concurs de fotos felines. Per a participar, cal enviar les fotos abans de les 18 hores i el lliurament del premi, un lot de productes valorat en 75 euros es realitzarà el 8 de juny. I, com cada any, es farà la desfilada “Porta’m a casa”, en el qual la persona que quera pot adoptar a un gos.

El XIII Festival Mascotetes compta amb el patrocini de Marina Dénia, l’Ajuntament de Dénia, Mark Petrie, Naturextra i Cyber Arena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *