Esports

Primera Competició de Regularitat de Vaixells de Motor en el RCN Dénia

Les embarcacions participants cobriran 30 milles nàutiques aproximadament
Cartell anunciador de la prova / RCN Dénia

El Real Club Náutico Dénia ha inclòs per primera vegada en el seu calendari esportiu les competicions de Regularitat per a vaixells de motor. La primera prova d’esta modalitat donarà principi este divendres 10 de maig a les 20 hores amb la reunió de patrons en el saló social del club, seguida d’un còctel de benvinguda per a tots els participants.

L’eixida escalonada està prevista per a les 11 hores del dissabte, amb un recorregut d’aproximadament 30 milles nàutiques que s’estendrà des de la platja Les Deveses fins al Cap de la Nau, tenint com a punt de partida i arribada el Faro verd del Port de Dénia.

El lliurament de trofeus se celebrarà a les 21 hores, seguida d’un sopar en el restaurant Balandros. Esta nova incorporació al calendari del club promet ser una emocionant i competitiva experiència per als participants, consolidant encara més l’oferta esportiva del Real Club Náutico Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *