Societat

La UNED Dénia acull l’encontre del projecte europeu “Her Voice” per a promoure el lideratge femení

Els pròxims dimarts 14 i dimecres 15 de maig tindrà lloc la reunió dels vuit països participants
Patronato UNED 2023 / Redacció

Els pròxims dimarts 14 i dimecres 15 de maig, Dénia es convertirà en el centre d’atenció de la Comunitat Europea amb la primera reunió dels vuit països participants en el projecte “Her Voice” (Romania, França, Polònia, Itàlia, Eslovènia, Letònia, Ucraïna i Espanya).

Aquesta iniciativa, liderada per la Càtedra d’Igualtat de l’Agenda 2030 de la UNED Dénia, compta amb la col·laboració de set entitats de diversos països europeus.

Her Voice UNED 2024 | UNED

L’objectiu és augmentar la participació de les dones en l’adopció de polítiques locals relacionades amb la igualtat de gènere i la sostenibilitat. Per a aconseguir aquest objectiu, s’estan analitzant diferents programes educatius, tutoritzacions, oportunitats de capacitació i la creació de xarxes de suport específicament per a dones interessades en aquests sectors.

Així, es pretén incrementar la participació femenina en la creació de polítiques locals verdes i sostenibles, contribuir a la divulgació de l’Agenda 2030, la Nova Bauhaus Europea i el Pacte Verd Europeu.

Les delegacions d’aquests vuit països seran rebudes per l’Ajuntament de Dénia i Xàbia. Durant la seua visita, a més de conéixer els mètodes de treball de cada país, debatran sobre temes relacionats amb la dona i la sostenibilitat. També visitaran projectes sostenibles a la comarca, com les Bodegues Les Freses, i intercanviaran experiències en una taula de debat que tindrà lloc el dimarts a la vesprada al saló d’actes de la UNED Dénia.

El dimecres de matí, a Xàbia, es presentarà el projecte europeu “Her Voice” sobre convivència i bones pràctiques de la dona a Europa. Destaca la implicació de les poblacions adscrites a la UNED Dénia, Xàbia i Benidorm, així com els pobles de la Marina Alta i les ciutats de Benidorm, Altea i Alfàs del Pi de la Marina Baixa. Les jornades finalitzaran amb un sopar al Reial Club Nàutic de Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *