Esports

Renovació del paviment en el Pavelló Domingo Crespo de Calp

El termini d'execució de les obres és de dos mesos i l'import de 161.536€
Obres en el pavelló Domingo Crespo de Calp / Ayto Calpe

Esta setmana han començat les tan esperades obres de renovació del paviment del Pavelló Domingo Crespo, adjudicades recentment a l’empresa Solucions Esportives Ibaizabal per un import de 161.536 € i amb un termini d’execució de dos mesos.

El Pavelló Domingo Crespo, principal instal·lació esportiva coberta del municipi, disposa d’una tarima de fusta que, després de més de 20 anys d’ús i múltiples reparacions puntuals, presenta un estat deficient. Esta situació comprometia el desenvolupament d’activitats esportives oficials, fent imprescindible la renovació del paviment per a garantir la realització de competicions en el futur.

Detalls de la Renovació

Les obres contemplen la instal·lació d’un nou paviment en una àrea de 1247 m². Els treballs inclouen la retirada del paviment existent i la col·locació d’un nou sòl format per taules de fusta massissa de faig selecció PREMIUM, assecada en premsa, de 22 mm de grossària, clavades sobre fusta laminada de 30 mm d’altura. Este nou paviment complix amb la norma EN 14904: A3 i compta amb certificació FIBA 2023 actualitzada. A més, el paviment esportiu serà rematat perimetralment amb una cambra ventilada de 5 cm de grossària de ranura, tancada amb xapa perforada d’acer inoxidable enrasada amb el paviment.

Impacte en la Comunitat Esportiva

Les obres s’han iniciat una vegada finalitzada la temporada esportiva, aprofitant un període de menor activitat per part dels clubs esportius. Esta renovació no sols beneficiarà als equips locals, sinó que permetrà també la pràctica d’altres modalitats esportives, ampliant així les possibilitats d’ús del pavelló.

Història i Rellevància del Pavelló Domingo Crespo

Construït en 1983, el Pavelló Domingo Crespo és un dels recintes esportius més importants del municipi. Al llarg dels seus anys d’història, ha acollit tornejos esportius d’alt nivell, com a campionats de bàsquet de primera categoria nacional, i ha sigut seu de prestigiosos campus esportius, com els de Pau Gasol i Juan Carlos Navarro. A més, ha servit d’escenari per a esdeveniments socials significatius, com l’elecció de la reina de les festes i el festival de folklore.

Amb esta renovació, el Pavelló Domingo Crespo es prepara per a continuar sent un referent esportiu i social en el municipi, garantint instal·lacions de qualitat per a tots els usuaris i esdeveniments futurs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *