Esports

Res en joc en el partit Crevillent-CD jávea

En el camp Enrique Miralles es disputa un xoc en el qual en joc tan sols està la dignitat de tots dos equips
El porter del CD Jávea, Tonet desviant una pilota / Javier Zamora

Crevillente Deportivo i CD Jávea es veuen les cares este dissabte a les 17 hores, en el camp Enrique Miralles en un partit sense grans aspiracions en termes de classificació, però no exempt d’importància per als protagonistes. Els locals, ja amb un peu en la promoció d’ascens, es mesuren a un rival que lamentablement ja ha confirmat el seu descens.

Encara que la trobada no alterarà la situació dels locals en la taula, és probable que el tècnic del Crevillente Deportivo opte per preservar als seus jugadors clau, evitant riscos innecessaris de lesions o sancions abans dels seus crucials partits de promoció. Esta podria ser una oportunitat perquè els suplents demostren la seua vàlua i mantinguen el ritme competitiu de l’equip.

D’altra banda, el CD Jávea arriba amb la intenció d’acomiadar-se de la categoria deixant una bona imatge i, si és possible, evitant acabar en l’última posició de la taula. Amb el descens ja consumat, el partit oferix als visitants l’oportunitat de jugar sense la pressió dels punts, la qual cosa podria traduir-se en un futbol més solt i experimental.

El tècnic xabieroJulio Ivorra, davant l’absència per sanció d’Elian, probablement donarà minuts a aquells jugadors menys habituals, buscant frescor i noves idees en el camp que puguen servir per a la reconstrucció de l’equip de cara a la pròxima temporada en una categoria inferior.

Encara que el partit no tinga impacte en la situació dels equips en la lliga, tots dos conjunts busquen tancar la temporada amb dignitat, oferint als seus aficionats una cosa positiva en el que recolzar-se per al futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *