Successos

Rescaten a un senderista que va quedar atrapat en el camí de la Colònia en el Montgó

L'helicòpter va haver de traure a l'home del cingle amb l'eslinga
Rescat del senderista amb l'helicòpter / Bombers Dip. Alicante

Bombers de la Diputació d’Alacant han rescatat a un senderista que va quedar atrapat per damunt de la part alta del camí de la Colònia, amb vista a la cara nord del Montgó.

Els fets van ocórrer ahir, a últimes hores de la vesprada, en una zona perillosa per a accedir per terra, per la qual cosa va caldre mobilitzar a l’helicòpter de rescat que després de localitzar al ferit que va ser extret de la zona amb grua utilitzant l’eslinga de rescat.

L’home es trobava sense telèfon mòbil, per la qual cosa en quedar aïllat sense poder moure’s va començar a demanar ajuda en anglés i altres senderistes de la zona que ho van escoltar van demanar ajuda al 112 que va mobilitzar a Bombers a la zona. Una vegada rescatat va ser portat al parc de Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *