Successos

Rescaten a una senderista en el Barranc de l’Infern a la Vall de Laguar

La dona va haver de ser evacuada en helicòpter després de fracturar-se el turmell
Equip de rescat / Bombers Dip. Alicante

El Consorci Provincial de Bombers d’Alacant ha dut a terme un operatiu de rescat este migdia en el Barranc de l’Infern, situat en la ruta dels 6.000 escalons, en el segon tram. L’avís es va rebre a les 12.18 hores, i la intervenció va concloure a les 13.34 hores.

Una dona de 65 anys, que es trobava realitzant senderisme, va patir una fractura de turmell en entropessar en la senda de pujada del barranc.

Per a l’operatiu es va mobilitzar l’helicòpter de rescat Alpha 1, pertanyent al GER (Grup de Rescat de Muntanya). Els bombers van aconseguir arribar ràpidament al lloc de l’incident, estabilitzant a la ferida.

Una vegada assegurada, la senderista va ser traslladada en l’helicòpter fins al parc de Sant Vicent, on l’esperava una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB). La ràpida i eficient actuació dels bombers va permetre que la dona rebera atenció mèdica sense majors demores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *