Successos

Rescaten a una dona que va perdre el coneixement en la ruta cap al Faro de Cap de Sant Antoni

Fins al lloc s'ha mobilitzat un helicòpter de rescat, un grup del Bombers de la Dip. d'Alacant i SVB
Helicòpter de rescat / GVA

Els servicis d’emergència han realitzat un rescat en la ruta cap al Faro del Cap de Sant Antoni (Xàbia), on una dona ha perdut el coneixement a la meitat del camí.

Segons informa Emergències 112 de la Comunitat Valenciana, un testimoni va donar l’avís  sobre les 11.15 hores i fins al lloc es van mobilitzar un helicòpter i un grup de rescat del consorci de Bombers de la Diputació d’Alacant. A més, el Centre de Coordinació d’Urgències envia un Suport Vital Bàsic (SVB).

La dona de 50 anys d’edat, va ser rescatada amb una grua des de l’helicòpter de rescat estabilitzant a la víctima per una possible síncope. Una vegada recuperada, és extreta i traslladada al parc Sant Vicent on li esperava un Suport Vital Bàsic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *