Esports

Rida i Ferrer van certificar el seu triomf en el Circuit a Peu Marina Alta

Els atletes del CE Llebeig Xábia van véncer en la Volta Popular a Ondara demostrant l'enorme qualitat que atresoren
Moha Rida entrant en la meta d'Ondara / Kike Aracil

La Volta Popular a Ondara no va decebre als aficionats de l’atletisme amb una nova demostració de domini per part de Moha Rida i Mª Isabel Ferrer, els dos atletes del CE Llebeig Xàbia, els qui es van imposar amb claredat en la penúltima prova del Circuit a Peu Marina Alta.

Moha Rida va completar els 9.800 metres de la prova amb un temps excel·lent de 32:45, mostrant per què és un dels corredors més respectats del circuit. José Manuel García Barragán, també del CE Llebeig Xàbia, va travessar la meta en segon lloc amb un temps de 33:34, seguit molt de prop per Juanan Fernández del CA Benidorm, qui va parar el cronòmetre en 33:37.

En la competència femenina, Mª Isabel Ferrer va afegir una altra victòria a la seua brillant temporada, completant el recorregut en 36:09. Andrea Abad del CA Publidom va ocupar la segona posició amb un registre de 37:50, mentre que Esther Fornés del CA Cametes va finalitzar tercera, marcant un temps de 38:48.

Mª Isabel Ferrer guanyadora a Ondara | K. Aracil

L’organització de l’esdeveniment va estar a càrrec del CA Ondara, que va assegurar l’èxit de l’esdeveniment cuidant meticulosament tots els detalls i la seguretat dels participants. La ruta va estar animada amb punts de música en viu, la qual cosa va afegir un ambient festiu i motivador per als corredors.

El tancament del Circuit a Peu Marina Alta promet emocions fortes en la XXV Cursa Popular a Benissa, on s’espera que la nova ruta de 8.300 metres, que ha sigut revisada des de l’última edició, oferisca un digne final de temporada per a tots els participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *