Esports

Rubén Ramiro Serrano, nou Director Esportiu del CD Jávea

En el seu nou lloc treballarà en estreta col·laboració amb Julio Ivorra, entrenador del primer equip, i el seu cos tècnic
Rubén Ramiro director esportiu del CD Jävea / CD Jávea

El CD Jávea ha fet oficial la incorporació de Rubén Ramiro Serrano, conegut popularment com Ramiro, com a nou director esportiu del club. Ramiro, originari de Gandia i exjugador de l’equip durant la temporada 2013/2014, torna a la institució amb la missió d’enfortir i liderar el projecte esportiu de cara a la pròxima temporada.

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i amb Nivell 1 d’entrenador, Ramiro aportarà la seua àmplia experiència i coneixement en l’àmbit esportiu. Este bagatge serà vital per a desenvolupar i potenciar a l’equip, particularment ara que el club es prepara per a competir en la Primera FFCV.

En la seua nova posició, Ramiro treballarà en estreta col·laboració amb Julio Ivorra, entrenador del primer equip, i el seu cos tècnic. El seu principal objectiu serà conformar una plantilla competitiva que puga complir amb les expectatives i aspiracions del club i els seus seguidors.

La comunitat del CD Jávea ha rebut amb entusiasme esta notícia, esperant que l’arribada de Ramiro supose un impuls significatiu en la gestió esportiva del club. “esperem que triomfes en la teua nova etapa, però, sobretot, que la gaudisques”, van expressar des del club, marcant l’optimisme que envolta la seua incorporació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *