Esports

Sexta plaça per al CA Baleària Diànium en Autonòmic Absolut

El club dianense va aconseguir diversos pòdiums demostrant el gran potencial que té
Equips del CA Baleària Diànium / CA Baleària Diànium

Dissabte passat, la pista d’atletisme de la Universitat Jaume I a Castelló va ser l’escenari del Campionat Autonòmic per equips absolut, on el CA Baleària Diànium va deixar una empremta inesborrable en aconseguir un destacat sisé lloc tant en categoria masculina com femenina.

El notable d’este assoliment és que tots dos equips estaven compostos en la seua majoria per atletes joves, menors de 18 anys, tots entrenats a Dénia sota la guia d’entrenadors del mateix club. Este detall afig un mèrit especial als resultats obtinguts, destacant l’esperit d’equip i el suport continu entre companys al llarg de la competició.

Atleta dianense durant la carrera | Baleària Diànium

Pel que fa a actuacions individuals, Marta Pérez va brillar especialment, obtenint el segon lloc en els 3000 metres. Aitana Bertomeu es va emportar el tercer lloc en llançament de javelina, mentre que Aina Fornés en els 800 metres, Érika Miralles en salt d’alçada, Maria Berruti en 400 metres val-les i Joan Pérez en els 200 metres, tots van aconseguir tercers llocs en les seues respectives disciplines.

Equip de relleus masculí del CA Baleària Diànium | Baleària Diànium

Este campionat no sols va ser una plataforma per a la millora de marques personals entre els joves atletes, sinó que també va servir com una valuosa preparació per a la pròxima jornada de la Lliga Nacional, que se celebrarà a Dénia el 19 de maig.

L’entusiasme i la dedicació mostrats per estos joves atletes del CA Baleària Diànium no sols prometen un futur brillant per a ells, sinó que també subratllen l’èxit del club a fomentar talents emergents en l’àmbit de l’atletisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *