Política

Teresa Ribera: “Per cada masclista, tres vots; per cada negacionista, altres tres vots”

L'acte de campanya socialista s'ha centrat en situar-se com a alternativa a la ultradreta
Leire Pajín, Teresa Ribera i Vicent Grimalt a l'acte de campanya a Dénia / Tino Calvo

La candidata del PSOE a les eleccions al Parlament Europeu, Teresa Ribera, al costat de l’exministra Leire Pajín han celebrat un acte de campanya al costat dels Socialistes de la Marina en la plaça del Consell de Dénia. Una plaça que, amb cançons com “Sobreviviré” de Mónica Naranjo, “Pedro” de Raffaella Carrà o “Ánimo, valiente” de León Benavente, esperava a l’arribada de les protagonistes de la vesprada del dimarts 28 de maig.

Al costat de la militància de la comarca i persones simpatitzants, l’alcalde i portaveu de l’agrupació socialista de la capital comarcal, Vicent Grimalt ha fet al seu torn de mestre de cerimònies. Grimalt ha recalcat en la idea d’un govern progressista i ha celebrat la declaració de reconeixement de l’estat Palestí.

Vicent Grimalt a l’acte | Tino Calvo

Així mateix, l’alcalde va carregar contra el govern autonòmic format pel PP i el grup d’ultradreta Vox, assegurant que els seus ideals i polítiques busquen la “intolerància, censura, privatització i discriminació”.

Per part seua, l’exministra i també candidata en la llista europea de Ribera, Leire Pajín, va voler dedicar unes paraules a la labor de l’equip de govern de Dénia i especialment al seu company d’agrupació. “S’ha preocupat pels seus veïns, pel futur del turisme, i per convertir la ciutat en un espai de diàleg amb el Festival de les Humanitats”, va comentar Pajín. A més, la socialista va voler seguir la línia de crítica contra l’extrema dreta: “el 28 de juliol vam poder parar el feixisme i el 8 de juny ho tornarem a fer”.

Leire Pajín acudix com a candidata a la llista de Ribera | Tino Calvo

Després de la intervenció dels seus dos companys de partit, la número 1 en la llista de candidatura socialista a les eleccions del Parlament Europeu, Teresa Ribera, va ocupar el faristol i en poc més de dos minuts, va plantar la seua declaració d’intencions en la plaça del Convent. “Per cada masclista, tres vots; per cada negacionista, altres tres vots; pels vostres fills, altres tres vots i per les oportunitats que volem continuar construint, altres tres vots”.

Teresa Ribera durant la seua intervenció | Tino Calvo

Ribes va remarcar la importància del que està en joc amb estes eleccions, especialment en carregar contra les forces polítiques d’ultradreta i culpa a la dreta de “blanquejar impunement a estes agrupacions i es posa al seu servici quan haurien de defendre la democràcia”. Per a tancar, Ribes va tornar a incidir en el missatge que la seua companya, Leire Pajín, anteriorment esmentava: “el pròxim 9 de juny, tornarem a frenar a la ultradreta a Europa”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *