Mar i Platges

Teulada Moraira reafirma la seua excel·lència amb el reconeixement de les Banderes Blaves

Les platges d'El Portet, Les Platgetes i L'Ampolla mantenen el seu nivell de qualitat
Teulada Moraira / Redacció

El dilluns 27 de maig va tindre lloc l’acte de lliurament de les Banderes Blaves, un reconeixement a l’excel·lència de les platges, a la Platja del Cargador, Alcossebre.

Teulada Moraira ha sigut distingida entre els tres municipis d’Espanya amb les platges més segures i amb els millors serveis de socorrisme, un reconeixement atorgat per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac). Aquest reconeixement destaca la professionalitat i el compromís dels serveis de salvament a les costes del municipi, situant-les al costat de les de Málaga i Cadiz, entre una de les tres platges més segures d’Espanya. Especial menció mereixen les platges d’El Portet, Les Platgetes i L’Ampolla, que han sigut reconegudes pel seu excepcional servei de salvament.

Aquest any, les platges d’El Portet i Les Platgetes, així com el Club Nàutic Moraira, han tornat a rebre el distintiu de Bandera Blava, reafirmant el seu compromís amb la qualitat i seguretat. Els estudis periòdics de qualitat de l’aigua, realitzats per la Generalitat Valenciana durant la temporada de bany, han confirmat que les platges d’El Portet, Les Platgetes i L’Ampolla mantenen el seu nivell d’excel·lència.

No obstant això, s’ha observat una lleugera variació en la qualificació de L’Ampolla, que ha passat d’excel·lent a bona en només dues de les 16 mostres analitzades. Aquesta variació ha resultat en la no renovació de la Bandera Blava aquest any a L’Ampolla, ja que un dels requisits imperatius és assolir l’excel·lència màxima en tots els criteris avaluables, que inclouen la qualitat de l’aigua, la informació i educació ambiental, la gestió ambiental i la seguretat i serveis, tots els quals es compleixen amb màxima excel·lència en les altres dues platges.

La regidora de Platges i Medi Ambient, Pilar Vidal, ha destacat: “Aquesta distinció fomenta el compromís de Teulada Moraira amb la seguretat i el benestar dels nostres banyistes. Ens orienta en la contínua recerca de l’excel·lència, per la qual cosa continuem treballant àrduament per mantenir alts estàndards en tots els nostres serveis i garantir una experiència de qualitat per a qui ens visita i per a qui resideix ací.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *