Esports

Tot llest per a la regata Trofeu Banc d’Espanya de Vela

Els vaixells salparan des del Port de Xàbia amb direcció a Moraira
Regata per aigües de Dénia / Marina El Portet

Este dissabte al migdia es donarà l’eixida des del port de Xàbia a les 45 embarcacions amb 380 participants a bord, els qui competiran en la prestigiosa Regata Trofeu Banc d’Espanya de vela. La regata portarà als participants fins a Moraira, on es troba la meta.

Les cinc classes participants intentaran aconseguir un dels tres trofeus en joc. Entre els favorits es troben el Kim”, del Club de Vela Marina El Portet, en la seua classe First 4.7, a més d’“Estrella Azul” i “Geni 4”, tots dos del Real Club Nàutico de València.

La jornada començarà amb la reunió de patrons en Marina El Portet a Dénia, on la flota està amarrada. Els navilis, que compten entre 9 i 15 metres d’eslora, lluitaran per fer-se amb el podi en este esdeveniment esportiu i social, que també busca ajudar a la Fundació Aladina. Esta organització sense ànim de lucre, fundada en 2005, fa costat a xiquets i adolescents amb càncer i a les seues famílies, duent a terme nombrosos projectes benèfics.

En finalitzar la prova, el restaurant Club Nàutico Moraira acollirà un sopar i el posterior lliurament de guardons. La vetlada continuarà amb un concert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *