Mar i Platges

Comencen els treballs per al desballestament de la draga Olivillos al Port de Dénia

La retirada de l'embarcació, que ha romàs amarrada des de 2020, forma part de l'esforç per a la millora del port de Dénia
Port Dénia / Redacció

Aquesta setmana s’inicien els treballs per al desballestament de la draga Olivillos, embarcació amarrada al Port de Dénia des de l’any 2020, després de patir una avaria crítica en els seus motors, que li impediria tornar a Cullera, zona on estava fent treballs de dragatge del seu port.

La draga ha romàs amarrada al port de Dénia, sense que s’haguera realitzat cap acció per a la seua retirada, romanguen en primera línia portuària, acumulant un deteriorament exterior, que empobria la imatge del Port de Dénia.

Aquesta setmana es procedirà al tancament de la zona adjacent a la draga on es faran treballs de descontaminació del vaixell i desgasificació dels tancs i espais tancats, treballs que es preveuen d’un dia de durada. A continuació, es procedirà amb el desmuntatge del pont de comandament i l’alleugeriment de la coberta, treballs que estan previstos que duren dues setmanes.

Una vegada finalitzats aquests treballs previs, serà traslladada a les instal·lacions de Varadero per al seu desmantellament total mitjançant un remolcador de Baleària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *