Societat

Una nit amb Locomia… Escolta l’entrevista de Dénia FM en l’Europarty Nebulosa

Ens colem al camerino per parlar amb el quartet top dels 80'
Locomia després de l'actuació a Ondara / Marian Albalat

La Plaça de Bous de Ondara es convertia la nit del dissabte en una autèntica festa mai viscuda. Al voltant de 3.500 persones acudien a animar a Nebulosa, els qui ens han representat en el festival d’Eurovisió. Les localitats es van esgotar ja fa uns dies, i és no era per a menys. Nombrosos mitjans de comunicació arribats de diferents punts d’Espanya reconeixien la transcendència del moment i s’unien a l’eufòria sorrista que ha envaït Ondara en cadascun dels seus racons. Balcons, aparadors… els carrers respiraven eixe gest d’admiració cap a Mary Bas i Marc Dasousa.
Un anit en la que Locomia i OBK arribaven a l’escenari per a fer vibrar a una Joia Llevantina entregada i amb moltes ganes passar-ho bé. Sens dubte, el moment àlgid va arribar amb l’actuació de Nebulosa en Eurovisió. Banderes d’Espanya, samarretes amb el títol de la cançó i referencies a Nebulosa; Ondara ens tendia una vetlada amb una organització impecable per a aconseguir desprendre un ambient immillorable convertint-la en una nit inoblidable. També ho va ser per a Locomia, a qui vam tindre l’oportunitat d’entrevistar:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *