Esports

Xàbia celebrarà el XL Trofeu Fogueres de Ciclisme

L'IX Memorial Domingo Canet que organitza el Club Ciclista Xàbia puntuarà per al Challenge de la Comunitat Valenciana
Ciclistes en el Trofeu Fogueres de Xàbia / CC Xàbia

Xàbia es convertirà, este dissabte, en l’epicentre del ciclisme juvenil amb la celebració del XL Trofeu Fogueres de Sant Joan, IX Memorial Domingo Canet. L’esdeveniment, organitzat pel Club Ciclista Xàbia i la regidoria d’Esports, promet ser un desafiament emocionant per a les categories elit femení, júnior, júnior femení i sub-23 femení, comptant punts per al Challenge de la Comunitat Valenciana.

Els corredors prendran l’eixida a les 17 hores des de la històrica Plaça de la Constitució. S’enfrontaran a un circuit tancat d’aproximadament 30 quilòmetres que hauran de completar en quatre voltes, un repte tant de resistència com de tàctica.

Recorregut

El recorregut portarà als ciclistes per l’avinguda del Colomer, passant per la carretera de Jesús Pobre cap a Gata de Gorgos, abans de girar de tornada cap a Xàbia per a iniciar novament el circuit. La tensió augmentarà en l’última volta, on es desviaran cap a la meta final situada en la Ronda Nord.

Este Trofeu no sols és una competició, sinó també un homenatge a Domingo Canet, mantenint visca la memòria de l’entusiasta del ciclisme i membre del club. A més, s’espera que este esdeveniment atraga nombrosos espectadors, els qui podran gaudir de l’esperit vibrant i la passió pel ciclisme que caracteritza a esta competició. Amb condicions meteorològiques ideals previstes per al dia, s’anticipa que la carrera serà ràpida i altament competitiva.

El Club Ciclista Xàbia ha confirmat que té tot preparat per a garantir que la carrera no sols siga un èxit esportiu sinó també un esdeveniment segur i disfruta ble per a corredors i aficionats per igual. Amb la participació d’alguns dels joves més prometedors de la Comunitat Valenciana, el XL Trofeu Fogueres de Sant Joan promet ser una jornada memorable en el calendari ciclista de la Comunitat Valenciana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *