Medi ambient

Xàbia s’incorpora al conveni de control i vigilància de la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni

La integració permetrà ampliar la vigilància i el control en tot el perímetre
Reserva Marina Cap Sant Antoni / MACMA

L’Ajuntament de Xàbia s’incorporarà al conveni de control i vigilància de la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni, que van formalitzar fa uns anys Dénia i la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructura i Territori.

Aquest ha sigut un dels temes que s’abordaren el passat divendres, 17 de maig, en el transcurs d’una reunió de treball, que s’ha celebrat a Xàbia, entre el director general de Medi natural i Animal, Raúl Mèrida; l’alcaldessa, Rosa Cardona; el regidor de Medi Ambient, Juanlu Cardona; el de Patrimoni, Enrique Escrivá; el director del Parc Natural del Montgó, José Antonio Hernández i els membres de l’equip del parc. Segons va explicar Juanlu Cardona la incorporació de Xàbia a aqueix acord “permetrà ampliar la vigilància i control en tot el perímetre de la Reserva Marina“.

Reunió Xàbia | Aj. Xàbia

Sobre la taula van estar altres assumptes com el futur Centre d’Interpretació i Divulgació, així com propostes i inversions de millora en l’àmbit del parc i la millora de l’accessibilitat.

Després de la reunió, van visitar la zona dels Plans, el Mirador del Cap de Sant Antoni, l’Àrea Recreativa dels Plans, i altres punts de l’entorn del parc en terme de Xàbia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *