Esports

XI Memorial Juan Villalba prebenjamí en el camp El Rodat

És una competició que té marcada imatge comarcal donada la identitat dels equips participants
Xiquets jugant una de les edicions del Torneig Juan Villalba / FB Dénia

Este dissabte, el camp El Rodat serà escenari de l’XI Memorial Juan Villalba de futbol 8 en la categoria prebenjamí, un torneig organitzat per l’Escola Futbol Base Dénia. El torneig no sols promet futbol de gran qualitat per part dels més joves, sinó també rendir un merescut homenatge a Juan Villalba, qui va ser un apassionat promotor del futbol base en Dénia.

Equips i Format de Competència

Un total de huit equips provinents de sis escoles de futbol locals lluitaran pel títol en este prestigiós torneig. Dividits en dos grups, els equips buscaran avançar a través d’una fase de liguilla i una fase final decisiva. El Grup A està integrat per FB Dénia A, UD Calpe A2, FB Teulada Moraira i CD Jávea A. D’altra banda, el Grup B el conformen FB Dénia C, UD Calpe A1, Esport Viu Ondara i FB El Verger.

Cronograma del Torneig

La competència donarà inici a les 9.00 hores, amb partits de 24 minuts, dividits en dos mitats de 12 minuts cadascuna. Els dos millors equips de cada grup passaran a les semifinals, que estan pautades per a les 12.30 hores, seguides per la gran final a les 13.15 hores.

Cerimònia de Clausura

En finalitzar la final, es procedirà al lliurament de trofeus. Este acte no sols premiarà el talent i esforç dels joves futbolistes sinó que també servirà per a recordar i celebrar la vida i contribucions de Juan Villalba al futbol base de la regió.

Amb la imatge de Juan Villalba adornant el cartell del torneig, l’organització espera que este esdeveniment servisca com a inspiració per a les futures generacions de futbolistes de Dénia, els qui es donaran cita per a gaudir d’un dia ple d’esportivitat, companyonia i, sobretot, molt de futbol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *