Província

21K Marina Alta impulsa el running a la comarca

L'esdeveniment està programat per al pròxim 22 de setembre i recorrerà els municipis de Dénia, Ondara, Els Poblets i El Verger
Regidors dels municipis participants / CA Dénia Corre

La comarca de Marina Alta s’engalana per a la primera edició de la 21K Marina Alta, una mitjana marató que promet convertir-se en una cita anual imprescindible per als amants del running. L’esdeveniment està programat per al pròxim 22 de setembre i recorrerà els municipis de Dénia, Ondara, Els Poblets i El Verger, mostrant així la bellesa i diversitat de la regió.

Organitzada pel Club Dénia Corre amb el suport dels ajuntaments locals i altres clubs, esta iniciativa naix del creixent interés pel running en la zona i la falta de proves d’esta distància a la Marina Alta. Valen Alcalà, regidor d’Esports de Dénia, destaca que la carrera “és una oportunitat per a destacar el nostre territori a través de l’esport i aprofitar el potencial dels nostres corredors”.

El circuit de la carrera, que començarà i acabarà en el Poliesportiu de Dénia a les 8.30 hores, és predominantment pla amb un desnivell acumulat de només 106 metres, oferint un recorregut atractiu que combina asfalt i terra compacta. La inclusió de la Via Verda, que connecta Dénia amb els Poblets, és un dels punts forts del recorregut, permetent una experiència única i minimitzant el tancament del trànsit.

Sergi Broniez, regidor d’Esports del Verger, assegura que la ruta permetrà que els veïns animen als corredors, creant un ambient festiu i de suport al llarg de tot el trajecte. A més, l’esdeveniment compta amb el patrocini de la Fundació Baleària i ALE-HOP i la participació activa de clubs locals, la qual cosa garantix una organització de primer nivell.

José Luis Mas, alcalde dels Poblets, i Lluis Fornés, d’Ondara, han subratllat la importància de la col·laboració intermunicipal i el suport dels clubs en l’organització de la prova, que promet ser un èxit tant en participació com en organització.

Presidents dels clubs participants | CA Dénia Corre

Amb un límit de 500 inscrits, les inscripcions ja estan obertes amb tarifes especials per als qui van participar en l’última edició del Circuit a Peu de la Marina Alta. La 21K Marina Alta no sols representa un desafiament esportiu, sinó també una oportunitat per a unir a la comunitat a través de l’esport i destacar la Marina Alta com un destí de running de primera.

L’expectativa és alta i es convida a tots els corredors, tant locals com de regions veïnes, a sumar-se a esta aventura que promet ser emocionant i desafiadora, marcant una fita en la història esportiva de la Marina Alta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *