Empresa

Adolfo Utor, propietari de Baleària, adquirix el 5,4% del capital de Prisa

La inversió d'Utor, realitzada a través de la seua patrimonial Gestió Naviliera, ascendix a aproximadament 20 milions d'euros
Adolfo Utor, propietari de Baleària / Baleària

Adolfo Utor, propietari de la naviliera Baleària, s’ha convertit en un accionista destacat del grup de comunicació Prisa, propietari de mitjans com El País i Cadena SER. Utor va participar en les recents emissions de bons convertibles de la companyia presidida per Joseph Oughourlian, resultant en una participació del 5,4% de les accions de Prisa.

El principal accionista de la companyia marítima amb seu a Dénia ha aconseguit una posició rellevant en el grup de comunicació, encara que ha descartat unir-se al consell directiu després de tres anys d’inversió, segons va explicar al periòdic Levante-EMV. La inversió d’Utor, realitzada a través de la seua patrimonial Gestió Naviliera, ascendix a aproximadament 20 milions d’euros.

L’empresari valencià ha assegurat que la seua intenció és mantindre la inversió a llarg termini en un moment de debilitat per a Prisa, les accions de la qual van augmentar un 5% assolint els 0,40 euros després de conéixer-se la notícia. Utor va destacar que la seua participació rellevant també es deu al fet que alguns copropietaris de Prisa no han convertit els seus bons, la qual cosa va ampliar el seu percentatge d’accions.

Entre els principals accionistes de Prisa es troben Joseph Oughourlian amb un 29,91% a través d’Amber Capital, la francesa Vivendi amb un 11,8%, Banco Santander amb un 4,14%, i la família Polanco amb un 7.61% a través de Rucandio. Utor confia que la cotització de Prisa puga assolir els 0,60 euros per acció en un futur pròxim.

Aquesta adquisició per part d’Adolfo Utor reforça la seua presència en el sector dels mitjans de comunicació i demostra la seua confiança en la recuperació i creixement de Prisa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *