Esports

Adrián Ivars i Rosa Lara guanyadors en la Cursa de Benissa

Els atletes del Kamikazes Gang van ocupar el primer calaix del podi en les classificacions absolutes de dones i homes
Adrián Ivars vencedor de la Cursa de Benissa / Kike Aracil

La XXV Cursa Popular de Benissa, va marcar el gran tancament del 26é Circuit a Peu de La Marina. Més de 1.000 corredors es van donar cita en la localitat per a participar en les diverses categories, des de les carreres infantils fins a l’emocionant prova reina que va atraure a 732 participants.

La carrera principal, amb un recorregut de 8,3 quilòmetres, va estrenar un nou traçat que va oferir vistes impressionants de la badia de Calp i el Penyal d´Ifach. Els corredors van gaudir d’una ruta que els va portar des de la part nord de la localitat fins a creuar cap a la zona sud, culminant en una vibrant arribada pel carrer Puríssim cap a Pare Andrés.

L’ambient festiu es palpava en l’aire, amb atletes i clubs gaudint més de l’esperit comunitari i festiu de l’esdeveniment que de competir per marques personals. Malgrat això, la competència no va deixar de ser renyida, especialment entre els homes, on Moha Rida, encara que va ser el primer a travessar la meta, va deixar el protagonisme de la lluita pel podi a Juanan Fernández del CA Benidorm i Toni Soler. Fernández va aconseguir adjudicar-se el tercer lloc amb un temps de 28:08, assegurant així la segona posició absoluta del Circuit.

El local Adrián Ivars del CD Kamikazes Gang va brillar especialment en convertir-se en el vencedor absolut de la prova, completant el circuit en un impressionant temps de 27:25. Li van seguir Jaime Díaz, independent, amb 27:47 i el ja esmentat Fernández.

Rosa Lara guanyadora de la Cursa de Benissa | K. Aracil

En la competició femenina, Rosa Lara Feliu del Kamikazes Gang es va emportar la victòria amb un temps de 30:08, seguida de prop per María Isabel Ferrer del CA Llebeig Xàbia  amb 30:41. Andrea Abad del Publidom va completar el podi amb un temps de 32:03.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *